Sylvestervieren 2018

Wees er razend snel bij en schrijf je in voor de jaarlijkse strijd op de Maas! Op zaterdag 6 januari 2018 gaat het gebeuren… Sylvestervieren. Een DDP-traditie om het nieuwe (roei-)jaar sportief (en bovenal gezellig!) te beginnen.

Hoe gaat het ook alweer? Je schrijft je individueel in, je wordt door de organisatie ingedeeld in een boot. Het wedstrijdtraject is ongeveer 2 kilometer (start nabij de hoogspanning, finish onder de A73). Bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde roeiers.

In verband met de veiligheid starten we alleen in C-materiaal. Er is daarom een beperking op het aantal deelnemers. We starten 2 heats met 3 C-vieren en 3 C-tweeën (mits er geen boot in de werkplaats ligt). Wees er dus snel bij!!! De inschrijving zal enkel per mail plaatsvinden, wie het eerst komt, wie het eerst roeit!

Roeiers van de eerste heat moeten om 9.00 uur aanwezig zijn om de boten in het water te leggen. De roeiers van de tweede heat nemen de boten over. Inschatting is dat de eerste heat start om 10.00 uur, dan zal de tweede ongeveer instappen om 10.30 uur. Als alle boten weer binnen zijn, zal de prijsuitreiking plaatsvinden met aansluitend de nieuwjaarsreceptie.

De organisatie maakt de indeling op donderdagavond 4 januari bekend.

Als je deel wilt nemen, dien je de volgende gegevens compleet te mailen naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.');return false;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijving sluit dinsdag 2 januari 2018 om 11.00 uur!

Naam                        : …
Leeftijd                      : …
Ervaring                    : meer of minder dan 3 jaar roei-ervaring?
Sturen                       : ja of nee (zo ja, welke bevoegdheid?)
Bijzonderheden      : …

Met sportieve wedstrijdgroet,

Huib Boekholt, Mariëlle Alders
(wedstrijdleiding Sylvestervieren 2018)