Zaterdag 22 september DDP-verenigingsdag met kleding passen, roeien en BBQ

van 10.30 tot 13 uur is onze kledingleverancier Powerhouse op de loods aanwezig en is er dus weer de gelegenheid om clubkleding te passen en te bestellen. Voor degene die aan de toertocht deelnemen, zorg dat je op tijd bent i.v.m. de starttijd van de roeitocht. 

De kledingcommissie: Fred Smit

 

om 11 uur toertocht  naar  “De Paesplas” in Heijen voor alle leden en vrienden van DDP

Toertocht over de Maas naar De Paesplas, lunch en drinken voor onderweg zelf meenemen. We leggen aan bij de jachthaven, waar we koffie, thee, ijs, fris kunnen kopen. Retourtje ongeveer 29 km.

Heb je net je maasbevoegdheid gehaald?
Wil je eens kilometers maken?

Grijp je kans!
In wherry’s en C- materiaal;  vraag je instructeur of je al mee kunt.

Gezellig met z’n allen een dagje op het water.

Wil je meer info of opgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de inschrijvingslijst in de loods.

De toercommissie: Marjan, Elles en Kris

 

om 18 uur      It’s  BBQ  time

Zoals elk jaar wordt er afgesloten met een BBQ, georganiseerd door de Barcommissie. Ook als je niet mee roeit, kom lekker mee eten.     

De kosten voor de BBQ zijn € 17.50 p.p. 

Hiervoor willen wij je vragen om je voor 15 september aan te melden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de inschrijvingslijst in de loods. Graag even doorgeven of je vegetarisch bent.
Betaling bij voorkeur vooraf per bank:  NL22ABNA0232057338 t.n.v. M. Blokland onder vermelding van uw naam of contant aan Tracey Blokland.

De barcommissie:  Monique, Pleun en Tracey