EuroGames Nijmegen 2022

EGN22 logo

EuroGames  27 tm 30 juli 2022: baankaart bekend!

Van woensdag 27 juli tot zaterdag 30 juli vinden de www.eurogames2022.eu plaats. Nijmegen zal dan met vele sporters in regenboog-kleuren gehuld zijn. RV Phocas, RV De Waal en RV Drie Provincien organiseren een roeiwedstrijd als onderdeel van de Eurogames. De baankaart is inmiddels bekend en het wedstrijdreglement is gereed. Je kunt je dus inschrijven!

Organisator Cederique Ortmans: “De regatta kent verschillende disciplines. Dit staan op onze website. Je kunt met een team inschrijven of via open inschrijving. Wij willen uitstralen dat eigenlijk iedereen mee kan doen. Je mag het zien als een unieke kans om eens te roeien met iemand uit Engeland of Frankrijk. Voorlopig gaan we van een positief scenario uit en verwachten we tussen 150 tot 300 roeiers uit heel Europa”.

De organisatie is er dus klaar voor. Inschrijven als deelnemers is dus mogelijk. Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger en samen met de roeiers in zomerse sferen genieten van dit geweldige evenement aan de Spiegelwaal.  Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersonen zijn:

  • Cederique Ortmans – RV De Waal
  • Ysbrand van der Vleugel – RV Drie Provinciën
  • Gies Bellemakers/ Maarten Veld – Phocas

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlage: Baankaart