Lidmaatschap en Contributie

 

 

Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging. Het mooie van roeien is dat het een sport is die je je hele leven kunt beoefenen.

 

Contributie

De contributie voor 2021 is door de ledenvergadering als volgt vastgesteld:

Lidmaatschap  Euro 295,- per jaar
Gezinsleden  Euro 245,- per jaar
Jeugdleden (t/m 17 jaar)  Euro 155,- per jaar
Jong volwassen leden (18 t/m 21 jaar)  Euro 200,- per jaar
Inschrijfgeld  Euro 65,-  eenmalig
Inschrijfgeld jeugdlid  Euro 45,-  eenmalig


De contributie dient overgemaakt te worden op de rekening van de DDP: 

NL48 INGB 0008357646 t.n.v. Algemene Roeivereniging De Drie Provinciën, Nijmegen

Meld je aan door te klikken op:

 

inschrijfformulier

Je betaalt eenmalig inschrijfgeld alsmede de contributie voor de resterende maanden van het jaar van inschrijving (1/12 maal de jaarlijkse contributie maal het aantal resterende maanden). Daarna betaal je in januari een jaarlijkse contributie per kalenderjaar.

Zodra je je hebt ingeschreven krijgt je toegang tot het besloten gedeelte van de website, word je aangemeld bij de KNRB, krijgt je - indien van toepassing - instructie en een cursus om de verschillende roeibevoegdheden te halen. Je maakt gebruik van de faciliteiten van de roeivereniging en neemt deel aan de diverse activiteiten die door de roeivereniging worden georganiseerd.

Indien je na 3 maanden het lidmaatschap opzegt krijg je de resterende contributie van dat jaar teruggestort. Het inschrijfgeld kan niet worden teruggestort.

Mutaties geef je door aan de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en ook svp jouw profiel op de website wijzigen, zeker als het om een wijziging in het mailadres gaat, omdat je anders geen informatie meer ontvangt van de vereniging. 

 

 

Lidmaatschap opzeggen

Lidmaatschap en contributie gaan per kalenderjaar. Mocht je het lidmaatschap voor een volgend jaar willen opzeggen dan stuur je vóór 30 november een mail naar de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Planner

max. 80 minuten reserveren

BOOTRESERVERING

Sponsorkliks

Inloggen (leden)