Lidmaatschap en Contributie

 

 

Lidmaatschap


Als je de basis roeiopleiding van 10 weken hebt gedaan, kan je lid worden vaan onze vereniging. Hieronder vind je de tarieven en voorwaarden.

 Heb je al eerder leren roeien en denk je dat je de basis roeiopleiding kunt overslaan? Laat ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan contact met je opgenomen. In overleg bepalen we welke roeibevoegdheden horen bij jouw roeiniveau.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kun je in de meeste gevallen beginnen zonder de basis roeiopleiding te volgen. De wekelijkse roeitrainingen tot het jaar waarin je 18 jaar wordt, zijn feitelijk de roeiopleiding. In het jaar waarin je 18 jaar wordt, sluit je het af met bevoegdheden die horen bij je roeiniveau op dat moment.  Voor meer informatie: : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie

De contributie voor 2024 is door de ledenvergadering als volgt vastgesteld:

Lidmaatschap  Euro 340,- per jaar
Gezinsleden  Euro 290,- per jaar
Jeugdleden (t/m 17 jaar)  Euro 180,- per jaar
Jong volwassen leden (18 t/m 21 jaar)  Euro 235,- per jaar
Inschrijfgeld  Euro 75,-  eenmalig
Inschrijfgeld jeugdlid  Euro 50,-  eenmalig


De contributie dient overgemaakt te worden op de rekening van de DDP: 

NL48 INGB 0008357646 t.n.v. Algemene Roeivereniging De Drie Provinciën, Nijmegen

Meld je aan door te klikken op:

 

inschrijfformulier

Je betaalt eenmalig inschrijfgeld alsmede de contributie voor de resterende maanden van het jaar van inschrijving (1/12 maal de jaarlijkse contributie maal het aantal resterende maanden). Daarna betaal je in januari een jaarlijkse contributie per kalenderjaar.

Zodra je je hebt ingeschreven krijgt je toegang tot het besloten gedeelte van de website, word je aangemeld bij de KNRB, krijgt je - indien van toepassing - instructie en een cursus om de verschillende roeibevoegdheden te halen. Je maakt gebruik van de faciliteiten van de roeivereniging en neemt deel aan de diverse activiteiten die door de roeivereniging worden georganiseerd.

Indien je na 3 maanden het lidmaatschap opzegt krijg je de resterende contributie van dat jaar teruggestort. Het inschrijfgeld kan niet worden teruggestort.

Mutaties geef je door aan de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en ook svp jouw profiel op de website wijzigen, zeker als het om een wijziging in het mailadres gaat, omdat je anders geen informatie meer ontvangt van de vereniging. 

 

 

Lidmaatschap opzeggen

Lidmaatschap en contributie gaan per kalenderjaar. Mocht je het lidmaatschap voor een volgend jaar willen opzeggen dan stuur je vóór 30 november een mail naar de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Planner

Sponsorkliks

Inloggen (leden)