Instructie

image005

Roeicursus beginners volwassenen

Voor beginnende roeiers biedt onze vereniging een basis roeiopleiding aan. Deze start 2 keer per jaar. In 10 weken, waarin je 2 keer per week instructie krijgt, leer je hoe je moet roeien en hoe je moet omgaan met het materiaal. De eerste 2 keer kan je gratis uitproberen. Daarna betaal je het cursusgeld. Je start meestal in een wherry of een C4, relatief stabiele boten met 2 of 4 roeiers en een stuur(man of -vrouw). De instructeurs zijn ervaren leden van onze vereniging, die daarvoor speciaal zijn opgeleid. Aan het einde van de 10 weken kan je opgaan voor het examen Roeien en Sturen (RS1 en/of RS2). Hierna kan je ook lid worden van onze vereniging en kan je met anderen binnen de vereniging gaan roeien.

Na het behalen RS1 en RS2 is er nog een aantal opleidingstrajecten mogelijk, zoals bijvoorbeeld het behalen van Maas bevoegdheid (op de Maas mogen varen) of Skiff1 en Skiff2 (roeien in een 1 persoons boot). Verdere informatie vind je op onze site.

Aanvang instructie
Voor exacte data neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duur
Twee keer per week voor de duur van tien weken.

Kosten Roeicursus  
€ 115,-. Na de cursus kan je lid worden.

Aanmelden Roeicursus : 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor jeugd en junioren geldt een ander opleidingsschema. Voor meer informatie neem je contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nadat het nieuwe lid zijn opleiding heeft afgesloten, kan hij/zij in beginsel met elk ander lid van de vereniging roeien zo vaak en zo lang als hij/zij wil. Leden spreken met elkaar af dat zij op een bepaalde dag samen roeien. Als je nog een ploeg zoekt, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Planner

Sponsorkliks

Inloggen (leden)