Wedstrijdroeien

image008

De vereniging telt de laatste jaren steeds meer enthousiaste wedstrijdroeiers verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Het voordeel om in wedstrijdverband te roeien is dat het je net wat meer binding met je ploeg kan opleveren en dat er op het moment dat je in de boot zit net even wat fanatieker roeit qua tempo en ook qua techniek. Doordat je wordt gecoacht door goed geschoolde, enthousiaste coaches kun je je roeistijl ontwikkelen en verbeteren.

Wedstrijdroeiers van De Drie Provinciën vertegenwoordigen de vereniging op regionale en nationale (ook klasserende) wedstrijden, van de Dommelregatta tot aan de Head of the river Amstel.

Trainingen op het water vinden over het algemeen plaats op zaterdag- en zondagmorgen. Indoortrainingen in de zaal op dinsdagavond en ergometer trainingen op woensdagavond. Daarnaast organiseert de wedstrijdcommissie een jaarlijks trainingskamp in januari, meestal in Amsterdam.
Neem voor meer informatie contact op met de commissaris wedstrijdroeien via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

 image009

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Planner

max. 80 minuten reserveren

BOOTRESERVERING

Sponsorkliks

Inloggen (leden)