Vrijwilligers

Voor het goed functioneren van onze vereniging zijn wij afhankelijk van de inzet van leden. Uitgangspunt is dat ALLE seniorleden jaarlijks als vrijwilliger via klusavonden of bardiensten of met 1 of meer clubtaken, actief zijn voor onze vereniging. Dat is de basis voor onze goedlopende, gezellige vereniging met lage contributie en veel samenwerking.

Daarnaast zijn er vele actieve vrijwilligers die deel uit maken van commissies, werkgroepen,activiteitengroepen en projectgroepen. 

 

We kunnen jouw inzet goed gebruiken bij de volgende commissies:

 • Toerroeien
  Ieder seizoen worden een aantal tochten georganiseerd of ergens in het land hieraan deelgenomen. De organisatie ligt bij Kris van der Bijl en Elles Beekhuizen. Zij zoeken versterking van de gelederen.
  Aanmelding:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Materiaal commissie
  Ieder woensdagavond wordt er aan de boten en ander materiaal geklust onder leiding van materiaal commissie.  Versterking van deze ploeg is altijd gewenst. Ook als je niet iedere week kan, ben je van harte welkom. Je hebt geen specifieke kennis nodig.
  Info en aanmelding:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ledenwerving
  Deze commissie, o.l.v. Vincent Hendriks, verzorgt jaarlijks een open dag en regelt een standplaats op de Waterdag in Grave en de Activiteitenmarkt in Cuijk. Ook wordt gewerkt aan vindbaarheid op het internet. We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen bij de open dag, voor het opbouwen, het bemannen en afbreken van de kraam tijdens Cuijk Keigoed. Leden met een grafische achtergrond en marketing ervaring kunnen we goed gebruiken. Aanmelden viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Barcommissie
  De barcommissie kan versterking gebruiken tijdens evenementen. Dus ben je een paar keer per jaar beschikbaar of kom je toch al en wil je wel helpen, laat dat dan weten.
  Info en aanmelden:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planner

Sponsorkliks

Inloggen (leden)